Welkom in onze Huiskamer

Bij verbindingscentrum de 5hoek

 

In onze gezellige Huiskamer organiseren we doordeweeks diverse activiteiten waar iedereen van harte welkom is om aan deel te nemen. Of je nu op zoek bent naar een plek om nieuwe mensen te ontmoeten, jezelf te ontspannen of gewoon even wilt genieten van een heerlijke kop verse koffie of thee, bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Onze Huiskamer is dé plek.

Om samen te komen te ontspannen en nieuwe ervaringen op te doen. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van een warme en gastvrije sfeer. Of je nu alleen bent, met vrienden of met familie, onze Huiskamer biedt een open en inclusieve omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen.

Daarnaast kun je in onze Huiskamer genieten van een kleine lunchkaart waarbij je heerlijke gerechten kunt bestellen. Of je nu trek hebt in een smakelijke sandwich, een verse salade of een hartige snack, we hebben voor elk wat wils. Onze keuken bereidt met liefde en zorg de lekkerste gerechten, zodat je energie kunt opdoen voor de rest van de dag.

Als je op zoek bent naar een locatie voor een speciale gelegenheid, bieden we ook de mogelijkheid om onze Huiskamer af te huren. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een vergadering of een workshop, onze ruimte is veelzijdig en kan worden aangepast aan jouw behoeften. Voor meer informatie over het huren van onze ruimte verwijzen we je graag naar onze “Ruimte huren” pagina.

Kom langs in onze Huiskamer en ervaar de warme en gastvrije sfeer zelf. Of je nu wilt deelnemen aan activiteiten, genieten van een kopje koffie of thee, of gebruik wilt maken van onze ruimte, wij heten je van harte welkom bij Verbindingscentrum De 5 Hoek. Ontdek een plek waar verbinding centraal staat en waar iedereen welkom is!

 

Lunchen in de Huiskamer

Onze lunch wordt met liefde gemaakt door onze vrijwilligers, die allemaal gepassioneerd zijn om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden voor onze bewoners. We gebruiken verse, lokale ingrediënten en we koken alles vers. We vinden het belangrijk dat onze bewoners genieten van hun maaltijd, en we zijn trots op de kwaliteit van onze keuken.

Als je op zoek bent naar een heerlijke en betaalbare lunch, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lunch is beschikbaar voor iedereen, en we staan altijd open voor nieuwe gezichten. Kom langs en proef onze heerlijke maaltijden, gemaakt met liefde door onze vrijwilligers.”

Koffie & Thee

Albert Heijn Andriessenplein is sinds 2018 een trouwe partner van het verbindingscentrum. Ze willen meer sociaal betrokken zijn en maken daarom mede mogelijk dat je bij het verbindingscentrum elke dag kan genieten van een verse kopje bonen koffie. We zijn erg blij met deze samenwerking en we hopen dat je ook geniet van onze heerlijke koffie!

Broodjes

Kom langs bij het verbindingscentrum en geniet van een heerlijk broodje! Onze broodjes worden met liefde gemaakt met verse, lokale ingrediënten. Je kunt kiezen uit een balletje gehakt op een zacht bolletje, een tosti ham & kaas, een bolletje ham of kaas, of een heerlijke uitsmijter. Al onze broodjes worden vers gebakken en geserveerd met een kopje koffie of thee.

Sfeerimpressie