Vrijwilligers Deventer

Ben jij op zoek naar een zinvolle manier om je tijd te besteden? Wil jij iets terugdoen voor de gemeenschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor onze verschillende teams. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende teams en wat er van je verwacht wordt:

  • PostNL-team: Dit team zorgt ervoor dat er een postpunt is waar bewoners pakketten kunnen afleveren en/of ophalen. Je bent verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het postpunt, het sorteren van de post wat door PostNL wordt afgeleverd.
  • Activiteitenteam: Dit team organiseert verschillende activiteiten voor bewoners, zoals bingo, kaartavonden, uitstapjes en meer. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en organiseren van de activiteiten, het contact met de bewoners en het begeleiden van de activiteiten.
  • Gastheer-/gastvrouwteam: Dit team verwelkomt bewoners en bezoekers in het verbindingscentrum. Je bent verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het verbindingscentrum, het ontvangen van de bewoners en bezoekers en het beantwoorden van vragen.
  • Schoonmaakteam: Dit team zorgt ervoor dat het verbindingscentrum er elke dag tiptop in orde uitziet. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de keuken, de huiskamer, de werkplekken, de sanitairvoorzieningen en meer.
  • Klusteam: Dit team doet kleine klussen in en rond het huis van bewoners en natuurlijk klussen intern bij het verbindingscentrum. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van klussen zoals schilderen, behangen, timmeren, klussen in de tuin en meer.
  • Keukenteam: Dit team kookt de maaltijden voor bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, koken en serveren van de maaltijden.
  • Repairteam: Dit team repareert kleine apparaten, zoals koffiezetapparaten, strijkijzers, stofzuigers en meer. Je bent verantwoordelijk voor het opsporen en repareren van defecten.

Als vrijwilliger bij ons maak je deel uit van een enthousiast team en draag je bij aan een warme en gezellige woonomgeving voor onze bewoners. Je krijgt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te leren en iets terug te doen voor de gemeenschap.

Ben je geïnteresseerd om je aan te melden als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via [email protected] of [tel: 0570-123456]. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Call to action:

Wil jij je aan melden als vrijwilliger? Neem dan nu contact met ons op!

Vrijwilligers

Ton Schlief

Ton Schlief

Hoi, ik ben Ton. Ik woon hier in de Vijfhoek, en ik vind het fijn om hier bijdrage te brengen bij het Verbindingscentrum. Ik help mensen die vragen hebben over smartphones en tablets. Lees meer over mij hieronder. Info Functie Ervaringsdeskundige Digitale Media...

Sevil

Sevil

Hoi, ik ben Sevil. Ik ben Sevil en ik werk bij onze PostNL punt. Ik kom uit Azerbijan, en ik ben docent Frans. Ik woon sinds 5 jaar in Nederland. Sinds 3 jaar ben ik bezig met vrijwilligerswerk en de Nederlandse taal te bestuderen. Ik vind het belangrijk om naar het...

Saliha

Saliha

Hoi, ik ben Saliha. Ik ben Saliha, ik ben 43 jaar oud en ik ben vrijwilligster bij De 5Hoek. In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd met vriendinnen en familie. Ik voel mij hier op mijn gemak en ik voel me geaccepteerd voor wie ik ben. Ik word gewaardeerd door de...

Lies

Lies

Hoi, ik ben Lies. Lees meer over mij hieronder. Info Functie Vrijwilliger Aanwezige dagen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Hobbies Muziek en sporten! Missie Stappen nemen en niet op de stoel blijven zitten. Actief blijven! Volg je liever je hoofd of je hart?...

Hola, ik ben Juan.

Hola, ik ben Juan.

Ik ben de assistent aanjager & ervaringsdeskundige bij De 5Hoek. In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd in mijn homestudio waar ik liedjes schrijf. Ik heb een Spaanse vader en Nederlandse moeder, en ik ben vader van een zoon en opa van twee prachtige...