Sylvia

Ik ben Sylvia en ben bijna 5 of al 6 jaar als vrijwilliger bij het verbindingscentrum.
Lees meer over mij hieronder.

Info

Functie
Samen met Dimitri en nog een vrijwilliger zijn we bezig gegaan met plannen maken. Ook begonnen we met het gezellig maken van de “brasserie” we gingen bezig met actieviteiten. Bingo, diamond painting, en nog wat dingen. Zo kwamen we op eten met buurtgenoten….”Mama’s Keuken” daar kon ik toen mijn hele ik instoppen.
We zouden binnenkort de brasserie officieel te openen met burgemeester e.d.
Toen kwam corrona.
Ik ben daar ternauwernood doorheen gekomen. Maar toen kwam Long Covid er boven op. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog last van…
Langzaam aan probeer ik weer Mama’s keuken opnieuw op te bouwen. Er is nog veel meer te vertellen, maar dat mensen maar weten dat ik mama’s keuken ben en gastvrouw/bar doe, is wel genoeg…

Aanwezige dagen
Omdat ik rekening moet houden met mijn man’s diensten en mijn eigen gezondheid heb ik besloten om niet meer alle dagen werk maar nog maar 3 dagen in de week. De ene week ‘s middags de andere week van 9 tot 15.45 uur.

Hobby’s
Oh….1 van mijn vele hobby’s zijn grote stoomlocomotieven, wij zijn ook donateur van de VSM (Veluwsche stoomtrein maatschappij). Samen met mijn man, maar ook vrachtwagens en vliegtuigen hebben mijn interesse.